Polyrytmi etc.

tiistaina, toukokuuta 09, 2006

Field Music - Feeding the Birds

Hieman lisää tunnelmia matkalta, tässä pikku hiljaa, koulun painaessa samaan aikaan päälle aika voimakkaasti.

Englannissa oli ihan hauskaa. Tuli kaikki perinteiset turistirysät kierrettyä, sellaisella turistibussijärjestelmällä jonka avulla sai mennä 24 tuntia ympäri lontoota, hyppiä välillä pois bussista ja seuraavaan kyytiin. Ihan jees.

Tarkemmin käytiin sitten tutustumassa Lontoon torniin. Tower of London. Tutustumisen arvoinen paikka. Lihansyöjä (=Beefeater=Yeoman Wader=towerin vartija) johdatteli ekana hauskan kierroksen avulla sisälle towerin linnaan, jonka jälkeen sai itsekseen kierrellä itse linnassa, katsomassa kruununkalleuksia (jotka olivat yllättävän hillittyjä ja siksi niin älyttömän tyylikkäitä) ja sellaista.

Oxford Streetillä tuli myös shoppailtua. Lähdin ostamaan housuja. Tulin takaisin kahta cd-levyä, kolmea kirjaa ja paitaa rikkaampana. Alan siis todellakin päästä shoppailun makuun. (Housut tuli ostettua dublinista)

Mutta Englannissa viehätyin erityisesti puistoihin. Niitä oli paljon ja niissä oli tilaa, keskelläkin Lontoota. Ihanan epäsymmetrisiä ja silti hallittuja. Sai rentoutua kunnolla.

Dublinissa ei ollut hirveästi nähtävää. Temple Barin alueella on kivoja kauppoja. James Joyce center oli kiinni, nyyh.

Eikä tässä vielä kaikki. Mut ei nyt jaksa. Sorry.