Polyrytmi etc.

torstaina, toukokuuta 18, 2006

Boney M - Still I'm Sad

Eilen tuli käytyä ohjelmistosta poistunut Kuningas Lear Kansallisteatterissa. Oli kyllä ihan mukavasti eteenpäin soljuva ja mielenkiintoinen näytelmä, Esko Salmisesta huolimatta. Veti roolin jotenkin yli. Onneksi siellä oli mm. Eero Aho ja Ismo Kallio, jotka vetivät jopa koskettavat roolinsa hyvin. Paha suositella tai olla suosittelematta kerta eivät enää esitä. Olisitte ollut nopeempia.

On tässä tullut myös sävelleltyä. Kerta elokuvaan on helpompi ja nopeempi ja varsinkin halvempi tehdä itse musiikki kuin alkaa tapella Teoston kanssa. Sikäli yllätys.

Mutta hienoja biisejä tuli. Kokeilevia, mutta silti tunteikkaita. Jos vielä saatais äänitettyä. Muusikot kyllä kasassa. Huonompi puoli se että piti se pyytää soittamaan mukaan, kerta osaa soittaa ja en tunne ketään muutakaan kuka sitä osais. Kun se ymmärsi että todella tarvitsen sitä niin suostui mukaan.

Mutta voisi se kuitenkin edes hieman olla kiinnostunut hommasta. Edes hieman hymyillä. Edes hieman. Siitähän on jo aikaa. Ja minä olen yli. Tai sitten en. Mutta ainakin vaikutan pitkälti siltä että olisin. In my dreams.

Niin.