Polyrytmi etc.

sunnuntaina, toukokuuta 21, 2006

Silvia Night - Congratulations

Jee, taas uus massatapahtuma suomeen. Ehkä tää piristää lähisoittajistoa lähipäivinä.

Täytyy kuitenkin tässä nostaa paria euroviisua esiin.

Ensinnäkin hienosti suoritti osansa Liettua, joka tuli kuudenneksi loppukilpailussa. Vaikka kopioivatkin lapinlahden lintuja, onnistui LT United vetäsemään kunnon show:n.

Mutta vielä parempaa show:ta veti islantilainen komiikkahahmo Silvia Night, joka ei, toisin kuin esim Lordi, tyytynyt tiputtamaan roolia lavan ulkopuolella, vaan veti sitä täysillä. Asiantuntevat tahot tietävät kertoa että tyttönen meinas semifinaalin jälkeen tehdä itsemurhaa.

Parasta komiikkaa mitä oon vähään aikaan kuullut.

Mutta ymmärrän kyllä jos ei uponnut eurooppalaisiin.

3 Comments:

  • Komiikkaa? Sillä tytöllä on vielä paljon opittavaa elämästä jos meinaa tuolla pelillä pärjätä. Helvetin ärsyttävä huora, sanoisin. Ja yli menee jos ei ymmärrä lopettaa "leikkiä", kun vitsi on jo ohi. (Ja onko vitsikästä haukkua oliko se nyt latvialaisia lutkiksi, huutaa fuckyouta suorissa lähetyksissä jne? Haistakoon vaan itse sen paskan.)

    By Anonymous Anonyymi, at 26 toukokuuta, 2006 12:47  

  • Niin. Ehkä tämä oli reaktio jota Silvia lähti todella hakemaan. Juhani, et ole ainoa... En vaan itse jaksa provosoitua hänen tempauksistaan, nauraminen vaan on helpompaa.

    By Blogger Cane, at 27 toukokuuta, 2006 18:45  

  • Lukekaa Wikipedian "Silvia Night". Se nainen on aivan ihana, ja onneksi tuommoisia ihmisiä ei oikeasti ole olemassa :--D

    By Anonymous Anonyymi, at 18 joulukuuta, 2007 20:44  

Lähetä kommentti

<< Home