Polyrytmi etc.

torstaina, elokuuta 24, 2006

Boyz || Men - Water Runs Dry

Tänään on vähän tällainen nyyhkylauluilta. Tai siis. Ei sillai että olis surullinen, vaan että tällainen kyynisenä päivänä tyhjänpäiväiseltä kuulostava r'n'b uppoaa suoraan hermoratojen ytimiin.

Tässä hetkessä tuli myös halu jakaa kuulemma maailman paras tapa päästä yli ihastuksesta/rakkaudesta. Kaverit, joille olen kertonut tästä, ovat kehuneet sitä toimivaksi. Minä olen liian sairas, että sillä olis vaikutusta minuun. Tässä on kyse lähinnä siitä, että riistetään ihastus ylijumalan asemasta tavalliseksi ihmiseksi.

Eli, siis Iain Banksin Crow Roadin käsikirjoitusta mukaillen. Ajattele hellien tunteidesi kohde vessassa asioimassa.

Nyt kun tällaisten häiritsevien asioiden jakamiseen päästiin, niin todetaan että kämppäni on aika siivottomassa kunnossa kirjoitusten lähestyessä. Lattialta löytyy epäpuhtauksien lisäksi kaikkea pornosta keraamikansirpaleisiin.

Tajusin juuri, että päivän aikana ilmanvaihtokanava on muuttunut pölykasasta kiiltävän kirkkaaksi. Tarkemmin asiaa tutkittuani huomasin, että meille oli tullut tiedote, jonka mukaan huoltomiehet kävisivät putsaamassa tässä loppukuun aikana ilmanvaihtokanavat. Ovat siis käyneet tutustumassa minunkin kämppääni.

Ehkä ne on tottuneet opiskelija-asuntoloiden normaaliin sisältöön.

Tunnisteet: