Polyrytmi etc.

sunnuntaina, helmikuuta 19, 2006

Amer. Trad. - Salty Dog Rag

En ole sinua, blogini, ehtinyt tämän viikon aikana päivittää sen takia koska pääsin stressaamaan vanhojen tansseista.

Se oli huumaavaa. Kaikki ihmiset, joiden kanssa muutenkin viettää aikaa joka päivä kahdeksasta neljään, näkyivät aivan uudessa valossa, frakit ja miksilienaistenpukujavoisikaankutsua päällä. Kaikki, tai no ainakin suurin osa olivat kauniita ja komeita.

Joitain väsytti jo tanssien ollessa torstai-iltana puolessavälissä mutta minä jatkoin perjantai-iltapäivään vain kolmen tunnin yöunilla välissä.

Unohdin jopa jossain välissä jos siellä olikin joitain ihmisiä mukana, jotka olisivat särkeneet sydämeni. En ole ihan varma, sillä jos oli, niin olen unohtanut.

Paras tanssi, melkein musiikillisestikin mutta tanssiessakin hauska, oli ehdottomasti amerikkalainen lato (?) tanssi Salty Dog Rag. Siinä potkitaan ilmaa ja hoiperrellaan omituisesti, vaikuttaa pahalta mutta oikeasti suht yksinkertainen.

Pukujahan sinne tultiin katselemaan. Varsinkin nuoremmat tytöt, joilla on kaikki hauskuus edessä. Olen kyllä itse kateellinen tytöille, sillä poikana ei ole hirveästi säätämisen mahdollisuutta puvussa. Itse vuokrasin smokin, johon sain hyvin hillittymuttacool-kuosisen, mustan/sähkönsinisen rusetin ja vatsavyön. Se oltiin varattu jo kauan ennen sinun syntymistäsi, blogini.

Ei edes iskenyt sellainen fiilis jälkeenpäin, että nyt se on sitten ohi. Kaikki meni loistavasti putkeen, nyt saa vähän vedettyä henkeä ja kohta pääsee takaisiin kouluun purkamaan tuntoja hyvin menneistä vanhoiluista.

Kyllä elämä on ihanaa.