Polyrytmi etc.

torstaina, helmikuuta 23, 2006

Aqua - Barbie Girl

Xpoosin innoittamana eksyin Demin nettisivuille ja tein sieltä löytyvän Oletko "hyvä jätkä"-testin. (Ai että demin nettisivut olisi suunniteltu tytöille?)

"Sait yhteensä 13 pistettä

Sinä keikut kahden vaiheilla. Toisaalta tykkäät käkätellä poikien jutuille, toisaalta haluat, että he pitävät sinua murusena. Et ole oikein päättänyt mistä itse pidät ja mikä vaikute tulee ulkopuolelta. Paikkasi on tosin aika hyvä, sillä ei tarvitsekaan aina olla samanmielinen. Koeta kuitenkin päättää mikä itse olet, anna muiden rauhassa pohtia mitä he sinusta ajattelevat."

Aika. Viisauden. Sanoja. Olen todellakin itse toisaalta äijä (tykkään metsässä liikkumisesta ja nytkin on päällä ruutuflanellipaita (osallistuinpa näinkin siihen mitä sinulla on päällä juuri nyt-meemiin vaikkei haastettukaan)) mutta toisaalta taas minussa elää pieni pinkki tyttö (ihastumisen kohteet näkyvät hyvin vaaleanpunaisena, Titanic ja Rakkautta ennen auringonlaskua ovat hyviä elokuvia ja olen kiinnostunut kulttuurista hyvin pitkälle). Mutta ehkä suurin ongelma onkin se, miten ulkomaailmalle saisi viestittyä molemmat puolet itsestäni heti kättelyssä.

Omituista miten sitä löytää elämänviisautta sieltä mistä sitä ei todellakaan etsi.

Onkohan muuten Safri Duo ollut mukana tekemässä Aquan komppeja? Niin kompleksisilta ja siksi tarttuvilta nämä rummut tässä biisissä kuulostavat. Ja molemmat bändit on tanskalaisia.