Polyrytmi etc.

torstaina, helmikuuta 23, 2006

The Beatles - All You Need Is Love

(Kun nyt kerta testien makuun päästiin. Testin löysin haircutin toivottavasti lahjomattomalta muttei suinkaan lahjattomalta mestarilta, Turistilta. Beatlesia kuuntelen heidän suosioonsa nähden sen verran vähän, että jouduin googlettamaan, että kenen biisi nyt olikaan kyseessä. Ihan menevä sikäli.)

Love
You need love.
You are a pretty normal, well-rounded person that just craves that fairy tale love where you will be swept off your feet and live happily ever after. Chances are that you fantasize or dream about it so much that you either see all the guys/girls as unromantic or you tell yourself that anyone could be your soulmate. You long to have someone by your side and you want to give back on the romance part too, not just give.


What Do You Need in Your Life? [dark pics]
brought to you by Quizilla

Hienoa että se on nyt sitten virallista. Näköjään 25% kyselyn tehneistä saivat saman tuloksen. Vaikkei minulta sikäli btw lähimmäisenrakkautta puutukaan, romantiikka ei olisi pahitteeksi.

Kesä 2004. Partiolaisten suurleiri Tarus. Väsättiin leiriä kasaan kaatosateessa katoksia ja vastaavia tehden, ja mieleen jäi hymyilevä ja minusta jollain tasolla kiinnostuneelta alkuleiristä vaikuttanut tyttö, niin söpö oranssissa sadetakki/anorakissaan. En osannut kunnolla tuoda ilmi omaa kiinnostustani. Pyörinyt ja harmittanut päässä siitä lähtien.

Tajusin toissapäivänä, että minulla on hänen kännykkänumeronsa ja s-posti-osoitteensa, ja että hän asuu todennäköisesti alle 5 km päässä Helsingin kämpästäni.