Polyrytmi etc.

maanantaina, helmikuuta 27, 2006

Mike Oldfield - Quiksilver

Sekoitin unirytmini, taas. Sikäli ihan mukavaa kun voi katsella hopeamitalijuhlia. Ja huomenna tai siis tänään on vaan kahdeksan tunnin koulupäivä.

En malta odottaa, mutta silti odotellessani tutustukaamme, blogini, Mike Oldfieldin ihanaisen rauhoittavan eteerisen musiikin siivittämänä kahteen musiikkitemaatttiseen uutuusblogiin.

Genre on Saaran pitämä ja saaramusiikin genrestä kertova blogi, jossa kirjoittaja nostaa aina sekalaisen tekstin lomassa päivän kappaleen esille. Musiikista se on puhunut paljon tiukemmin kuin sinä, blogini, joka harhailet välillä provosoimassa urheilukansaa, välillä minun pääni tyhjimmässä keskiössä. Genren teksti on ollut suht asiallista ja mukavia musiikillisia huomioita tekevää, mutta itse musiikkivalinnat ovat olleet aikas valtavirtaa. Ehkä se on vaan alkukankeutta, mutta bloggaajalla tuntuu olevan jotain sanottavaa.

Miksaajan blogia taas ylläpitää (yllätys yllätys) Miksaaja. Hän lupailee kertoa kaikesta mikä miksaajan arkipäivään liittyy. Ja toistaiseksi sitä haircuttia onkin nimenomaan tullut. Olisi kyllä välillä kiva tietää, mitä kaikilla niillä hienoilla termeillä tarkoitetaan, mutta eiköhän sekin avaudu pikkuhiljaa. Miksaaja miksailee selvästi muuta(kin) kuin musiikkia, mutta muistaa usein pistää merkintänsä loppuun, että mikä musiikki kulloistakin olotilaa siivittää.

Miksaajalta kuulemme myös viisauden tähän loppuun:

"Sanotaanko että vitutuksen määrä on aina vakio, mutta pitääkö sen jakautua aina niin epätasaisesti?