Polyrytmi etc.

perjantaina, maaliskuuta 03, 2006

Bee Gees - Night Fever

Joo. Kuumeessa ollaan.

Oli just ehitty sopia tälle päivälle palaveria erinäisistä tulevista tapahtumista kavereiden kanssa koulussa, kun sitten pärähti viime yönä hirveän kuuma olo päälle. En omista kuumemittaria mutta huimaa jonkin verran seistessä ja tuntuu liian lämpimältä silloin kun ei liian kylmältä. Aamulla tuntui paremmalta, mutta niinhän se on aina.

Kehoni on näköjään pakko sairastaa kuumetta aina kerran helmi-maaliskuun aikaan. Toivottavasti tämä ei vaan mene tän pahemmaksi. Olis maanantaina menoa.

Vaikka tässä nyt olisikin loistava tilaisuus tehdä kaikkia rästiinjääneitä työtehtäviä, en kuitenkaan ole, blogini, saanut aikaiseksi kuin muiden ihmisten yksityiselämän häiritsemistä.

Jotta tämä juttu menis muuksikin kuin haircutiksi, on pakko kommentoida "naamiaisasuja" joita on esitelty useammassakin paikassa. Onneksi Aki, joka luki Linkoa, onnistui löytämään alkuperäisen linkin. Opinnäytetyöksi Aki niitä kutsuu.

Näin tämän alkuperäisen linkin ensimmäisen kerran jo reilu kuukausi sitten risteilevän IRC:n ihmeellisessä maailmassa. Silloin olin juuri saastuttanut mieltäni Kiasman ARS'06-näyttelyllä, joten luonnollisesti tulkitsin nuo eläinhahmot taiteeksi. Eivätkö ne olekin loppujen lopuksi aika julmia? Ei ole enää mahdollista katsella luonnonvaraisia eläimiä, pitää tyytyä muovisiin kulutustavaroihin. Taikka sitten ihminen on taannuttanut itsensä eläimien tasolle kaikella muovikrääsällään, eikä häntä pysty enää kunnolla tunnistamaan sen takaa. Päätä itse, blogini.